Porezni kalendar
listopad 2020
PoUtSrČtPeSuNe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
 

Baza podataka

Kako započeti rad s portalom ?

Rad s ovom bazom podataka je jednostavan i ne razlikuje od rada s drugim tražilicama. Brzina pretraživanja je važan čimbenik.  On-line informacije su najučinkovitiji alat za rješavanje praktičnih problema . Osim brzine pretraživanja  važna je i kvaliteta rezultata pretraživanja.

Baza članaka omogućava Vam traženje specijaliziranih informacija bez oglasa koji ometaju pretragu te je pretraga učinkovitija i brža.  Uz pomoć filtera pretragu možete dodatno suziti te tako na jednostavan način pronaći specifičan odgovor. Ispod svakog članka Vam preporučujemo dodatne tekstove koji se nadovezuju na temu o kojoj čitate te na taj način možete dublje ući u samu problematiku određene teme. 

Tehničke postavke 

Portal je prilagođen i za MAC i za PC računala. Za korištenje portala je potreban internet preglednik koji podržava  Adobe Flash, nikakvi dodatni softveri nisu potrebni. Preporučeni internet preglednici su: Internet Explorer verzija 8.x i novije kompatibilne verzije, Mozilla Firefox verzija 10.x i novije, Google Chrome, Apple Safari.

Kako pristupiti člancima koji su zaključani?

=> Pretplatnik :
Ako ste pretplaćeni na portal  i želite u potpunosti iskoristiti mogućnosti koje Vam donosi pretplata, potrebno je samo da unesete korisničko ime i lozinku i prijavite se na portal. 

=> Registrirani korisnik:
Ako ste registrirani korisnik (pretplaćeni ste na eNovine koje dobivate na email) i želite pristup plaćenom sadržaju portala i bazi svih tekstova  portala , naručite pretplatu nakon prijave s Vašim korisničkim imenom i lozinkom koje ste odabrali prilikom registracije. Nakon naplate imati ćete sve podatke na raspolaganju. 

=> Novi korisnik:
Kako biste u potpunosti koristili plaćeni sadržaj portala  , naručite svoju pretplatu.

Gdje se mogu prijaviti? 

Korisničke podatke možete unijeti  ovdje.

Mogu li promijeniti svoje korisničko ime i lozinku? 

Da, možete ovdje. Imajte na umu da će promjena biti provedena unutar 24 sata. 

Što trebam učiniti ako sam zaboravio/izgubio svoje podatke za prijavu?

Ako ste zaboravili svoje korisničko ime i lozinku, javite nam se na info@dashofer.hr  te ćemo Vam ih poslati putem emaila. 

Što je jamstvo ?

Podaci u bazi portala se konstantno aktualiziraju i nadopunjuju od strane stručnog tima, a u skladu sa zakonskim izmjenama. Takvi provjereni članci su označeni logom .

Prikazuje Vam se upozorenje na zaglavlju stranice? 

U slučaju kada Vaše računalo koristi zastarjelu i neprilagođenu verziju internet preglednika, u zaglavlju stranice će biti navedena ta obavijest. Uvijek se trudimo omogućiti našim korisnicima najveću kvalitetu prilikom pregledavanja naših portala. Stoga su naši portali prilagođeni svim sljedećim internet preglednicima:  

- Internet Explorer 8 
- Internet Explorer 9 
- Mozilla Firefox verzia 10 i novije
- Google Chrome
- Apple Safari
- Opera

Test kompatibilnosti Vašeg računala. 
Informacije za rješavanje problema kompatibilnosti.

 Pošaljite nam povratnu informaciju
Što mislite o našem portalu?
Vaša poruka je uspješno poslana.
Input: